Uslovi koričćenja

Uslovi poslovanja važe za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Srbije.

Prodavac je Vinarija MRĐANIN (u daljem tekstu Prodavac), a kupac je posetilac ovih stranica, punoletna i poslovno sposobna osoba, koja popuni elektronsku porudžbenicu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje pouzećem.

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Porudžbinom artikala kupac prihvata uslove poslovanja navedene na ovim stranicama.

Molimo vas da svoje eventualno neslaganje sa uslovima, bilo u celosti ili delimično, u pisanom obliku dostavite pre svoje prve porudžbine na e-mail: vinarijamrdjanin@gmail.com ili na adresu prodavca (Vinarija MRĐANIN, Jovana Grosa 15, 21205 Sremski Karlovci).

Prodavac može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Web Shop-a ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netačni, posebno ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbe. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera.


Uslovi korišćenja | Isporuka i plaćanje | Reklamacije | Zaštita privatnosti